Deze advertenties zijn illegaal in de meeste landen; laat je niet misleiden – onderzoek toont aan: farmaceutische advertenties maken dat je wilt voorschrijven

deze-advertenties-zijn-illegaal-in-de-meeste-landen;-laat-je-niet-misleiden-–-onderzoek-toont-aan:-farmaceutische-advertenties-maken-dat-je-wilt-voorschrijven

16-06-22 01: 02: 00,

Mercola.com

  • Uit onderzoek van het technologiebedrijf DeepIntent dat zich bezighoudt met reclame voor de gezondheidszorg, blijkt dat 27 % van de mensen met hun arts heeft gesproken over een medische behandeling nadat ze erover hadden gehoord via een advertentie.
  • Uit eerdere gegevens bleek dat “farmaceutische reclame patiënten kan aanmoedigen een actievere rol te spelen bij het onderzoek naar behandelingen” en dat “reclame van invloed is op de beslissing van patiënten om de medicijnen die hun artsen voorschrijven ook daadwerkelijk in te nemen.
  • De meest voorkomende actie die mensen ondernemen na het zien van een reclame voor een geneesmiddel is het doen van onderzoek, en dit onderzoek wordt de belangrijkste factor in therapietrouw – zelfs meer dan hun eigen ervaring met het nemen van het geneesmiddel.
  • Marketeers zijn van plan steeds meer gebruik te maken van gerichte reclame via smart-tv, mobiele telefoons en desktopcomputers om de verkoop van geneesmiddelen verder te verhogen.
  • Chris Paquette, CEO van DeepIntent, zei in een persbericht: “We hebben bewijs om aan te tonen

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: