Dissident One:ㅤBlackRock CEO Larry Fink geeft nationalisme en immigratiebeperkingen de schuld van inflatie – DissidentNL

dissident-one:ㅤblackrock-ceo-larry-fink-geeft-nationalisme-en-immigratiebeperkingen-de-schuld-van-inflatie-–-dissidentnl

16-06-22 02:00:00,

De opkomst van nationalisme en immigratiebeperkingen zijn debet aan inflatie, niet het drukken van biljoenen dollars door de Federal Reserve, aldus BlackRock CEO Larry Fink.

Fink, die zo’n $10 biljoen aan activa beheert, vertelde Bloomberg eerder deze maand dat hij gelooft dat inflatie “niet Fed-gerelateerd” is, meldt Information Liberation.

“Ik zou zeggen dat 10 jaar geleden de opkomst – of je het nu nationalisme noemt of de opkomst van het idee dat we manieren moeten vinden om betere banen te creëren voor meer Amerikanen – op zichzelf inflatoir is,” zei Fink.

“Wanneer je weggaat van de goedkoopste prijs voor arbeid naar een ander gebied en dat is dus een fundamentele verandering,” vervolgde hij. “We veranderen je immigratiebeleid en ik heb het over legale immigratie oké onze legale immigratie, dat is ongeveer vijf jaar geleden veranderd waarbij we de hoeveelheid legale immigratie hebben verminderd.”

“Als je kijkt naar het aantal immigranten,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: