Dissident One:ㅤVaccins die zich verspreiden als een virus – DissidentNL

dissident-one:ㅤvaccins-die-zich-verspreiden-als-een-virus-–-dissidentnl

16-06-22 12:00:00,

Als je dacht dat de technocraten hun dystopische droom van het “vaccineren” van iedereen en alles op de planeet hadden opgegeven, dan heb je het mis, meldt The Expose. Zij ontwerpen, of hebben misschien al “vaccins” ontworpen die zich van de ene persoon naar de andere verspreiden – net als virussen zelf – in plaats van in elk individu te worden geïnjecteerd “om een reactie van het immuunsysteem op te wekken”.

Als dat het geval zou zijn, zou dat betekenen dat misschien slechts vijf procent van de Britse bevolking, oftewel drie miljoen mensen, “geïmmuniseerd” zouden hoeven te worden, aldus de Daily Mail. En alle anderen – mensen die ervoor hebben gekozen niet te worden gevaccineerd – zouden dan het vaccin “oplopen” omdat het zich snel over het land zou verspreiden in druppeltjes die door de lucht worden verspreid via nauw contact met anderen,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: