Dissident One:ㅤVerplichte vaccinatie vanaf 60 jaar: Beieren kiest voor een nieuwe aanpak – DissidentNL

dissident-one:ㅤverplichte-vaccinatie-vanaf-60-jaar:-beieren-kiest-voor-een-nieuwe-aanpak-–-dissidentnl

16-06-22 03:00:00,

Een ontwerp voor een algemene vaccinatieplicht – aanvankelijk vanaf de leeftijd van 60 jaar – is begin april in de Bondsdag duidelijk mislukt. Sommige Bondslanden ondernemen nu een nieuwe poging, meldt Epoch Times.

Beieren wil samen met Hessen en Baden-Württemberg een nieuwe poging ondernemen om mensen van 60 jaar en ouder verplicht te vaccineren tegen corona. “Ik betreur nog steeds dat de Bondsdag het niet eens kon worden over verplichte vaccinatie”, zei de Beierse minister van Volksgezondheid Klaus Holetschek tegen het “Redaktionsnetzwerk Deutschland” (edities van donderdag). “Samen met mijn collega’s uit Hessen en Baden-Württemberg zal ik volgende week tijdens de conferentie van ministers van Volksgezondheid pleiten voor verplichte vaccinatie vanaf 60 jaar”, aldus de CSU-politicus.

Vaccinatieregister wordt geëist

Ook moet er een vaccinatieregister komen, eiste Holetschek. “We hebben dringend behoefte aan een vaccinatieregister, zodat we weten hoeveel mensen werkelijk zijn gevaccineerd,” aldus Holetschek.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: