Dit wordt nu gecensureerd

dit-wordt-nu-gecensureerd

16-06-22 10: 07: 00,

Dus wat is het volgende grote ding?

Tijdens de ergste rage sinds 2020, hebben scherpzinnige waarnemers gewaarschuwd dat de “klimaatverandering” hysterie als volgende zal opkomen, compleet met mandaten en het soort actieve onderdrukking van afwijkende meningen dat we zagen tijdens Covid.

Project Veritas betrapte CNN’s Charlie Chester toen hij toegaf: “Wees voorbereid, het komt eraan. Klimaatverandering wordt het volgende COVID ding voor CNN. We zullen er bovenop zitten.”

Gisteren vertelde ik u nog over het echte verhaal achter de Disinformation Governance Board, die zich specifiek richtte op Covid en de nutteloze interventies die zij aan samenlevingen over de hele wereld oplegden.

Maar nu leren we via een verslag in de Wall Street Journal dat ze waarschijnlijk druk willen uitoefenen op de Big Tech platforms om ervoor te zorgen dat wij burgers geen bezwaar kunnen maken tegen de even nutteloze interventies die ze willen doen in de naam van “klimaatverandering”.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: