Emotionele video van een verpleegster: “Dit zal niet stoppen totdat mensen opstaan en zeggen: Genoeg is genoeg!

emotionele-video-van-een-verpleegster:-“dit-zal-niet-stoppen-totdat-mensen-opstaan-en-zeggen:-genoeg-is-genoeg!

16-06-22 03: 00,

Chloe werkte tot voor kort als verpleegster in Nieuw Zeeland. Deze week, na 19 jaren van trouwe dienst, werd ze ontslagen omdat ze haar derde injectie niet kreeg. Nieuw-Zeelandse verpleegsters moeten tegen Corona worden ingeënt.

Chloe kreeg hartproblemen na haar tweede vaccinatie. Ze moest zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen. Voor de verpleegster is gezondheid belangrijker dan haar baan. “Word alsjeblieft wakker”, zegt ze in een video op sociale media.

“Velen van ons worden oneerlijk behandeld”, zegt Chloe door tranen heen. “Ik ben ontslagen. Ik kan niet meer werken als verpleegster. Negentien jaar lang heb ik voor uw familie gezorgd, uw kinderen, uw tantes, uw ooms, uw dierbaren, en nu word ik bij het vuilnis gezet.”

Uit een echografie is gebleken dat haar hart niet blijvend beschadigd is en dat zij dus haar baan zal verliezen. “We worden vreselijk behandeld door onze regering.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: