Goud: Onder de 2.000 dollar voor de laatste keer

goud:-onder-de-2.000-dollar-voor-de-laatste-keer

16-06-22 09: 50: 00,

Het was vrijdag zeker een interessante dag op de markten, en meer dan dat, het was een bemoedigende dag voor beleggers in de edelmetaalsector, aangezien goud feitelijk steeg op een moment dat de brede aandelenmarkt sterk daalde en de dollar tegelijkertijd sterk steeg.

Op de laatste 6-maandgrafiek kunt u zien hoe de goudprijs zich herstelde ondanks de aanvankelijke dip aan het begin van de dag en vervolgens bleef stijgen met het sterkste opwaartse volume sinds begin maart, en de dag afsloot met een aanzienlijke winst. Gezien de omstandigheden is dit een zeer positief teken. We kunnen ook zien hoe deze actie de goudprijs op het punt bracht waar het uit de downtrend brak die sinds begin maart bestond.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: