Het geheime banksysteem van Zwitserland en de “Great Reset” van het WEF: het eerste deel van “You will own nothing and you will be happy”?

het-geheime-banksysteem-van-zwitserland-en-de-“great-reset”-van-het-wef:-het-eerste-deel-van-“you-will-own-nothing-and-you-will-be-happy”?

16-06-22 12: 27: 00,

Door Peter Koenig: Hij is een geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar over de hele wereld heeft gewerkt. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed en co-auteur van Cynthia McKinney’s boek When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis (Clarity Press – 1 november, 2020). Peter is onderzoeker bij het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering (CRG). Hij is tevens niet-resident Senior Fellow van het Chongyang Instituut van de Renmin Universiteit in Beijing.

Er is vaak gezegd dat Washington de buik van het beest is en Zwitserland de kop van het beest. Als we naar verschillende dimensies kijken, is dit waarschijnlijk niet ver van de waarheid.

Zwitserland herbergt een aantal zeer dubieuze instellingen en organisaties.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: