HET VERRAAD – commonsensetv.nl

het-verraad-–-commonsensetv.nl

16-06-22 10:16:00, Heeft u ooit eens een vriend of vriendin gehad die u bedrogen heeft?

 

Dat gevoel van bedrogen te worden door wie je vertrouwd, de vriend of vriendin waarvoor je door het vuur wilde gaan en in het uiterste geval samen met haar of hem ten onder te willen gaan. Die dan uiteindelijk een metaforisch mes in je rug steekt en je laat vallen als een rotte appel.

Het verdriet achteraf en het onbestemde gevoel wat er zich daarna meester van je maakt, de diepe gekwetstheid te voelen in je lichaam. Het lange genezen erna om weer iemand te kunnen vertrouwen, maar nooit meer dan voor het bedrog van die vriend of vriendin die je de eerste keer zo heeft laten vallen.

Waarschijnlijk hebben we helaas allemaal wel eens zo een moment in ons leven meegemaakt.

 

Maar hoe zal een land nou reageren als het bedrogen wordt door andere landen, waarvan sommigen eeuwen lange vriendschapsverbanden onderhielden. en waarvoor jouw eigen land miljoenen levens heeft geofferd?

Landen die blind konden vertrouwen op jouw vriendschap, jouw land was bereid om samen met hun ten onder te gaan. Totdat ze je een metaforisch mes in de rug staken.

Hoe moet zo een land nou reageren?

We hebben allemaal kunnen aanschouwen hoe afwijzend, arrogant en tenenkrommend ongevoelig Europa heeft gereageerd toen President Trump, President van Amerika was. Zijn boodschap? Laat Amerika weer opkrabbelen van de val die Amerika gemaakt heeft. Hij werd uitgelachen, niet serieus genomen, op neer gekeken en vernederd. De eeuwen lange vriend van Amerika, Nederland deed daar ook aan mee. Europa dat mede door grote offers van Amerika was bevrijd van een Nazi dictatuur en daarna weer welvarend kon worden met de hulp van Amerika.

Een metaforisch mes stak de regering van Nederland en de rest van Europa in de rug van onze eeuwenlange vrienden in Amerika.

Hoe moeten de Amerikanen nou reageren op zo een verraad door een vriend?.

Nou zo.

 

Kijkt u eerst de video even.

YouTube playerYouTube player

Nee dit is geen wervingsvideo voor nieuwe rekruten voor deze specialistische legerafdeling. Niemand kan daar solliciteren, de mensen die daar werken zijn geselecteerd en op uitnodiging verder opgeleid en aangenomen. Het is dan ook een heel geheim legeronderdeel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: