Het Westen is bereid Oekraïne in invloedssferen te verdelen

het-westen-is-bereid-oekraine-in-invloedssferen-te-verdelen

16-06-22 10: 12: 00,

Welke gebieden zal Kiev aan Moskou moeten afstaan?

De vermoeidheid van het Westen over de crisis in Oekraïne komt tot uiting in oproepen aan Kiev om sommige gebieden af te staan, volgens het Canadese liberale parlementslid Ivan Baker. “Zo heeft de Franse president Emmanuel Macron onlangs gezegd dat wij (Rusland, noot) moeten sussen,” zei de politicus in een programma op het tv-kanaal Oekraïne 24. Volgens hem is er sprake van dat Oekraïne gebieden opgeeft en hij maakt zich daar zorgen over.

Eerder had Volodymyr Zelenskyy gezegd dat de wereld de situatie in Oekraïne beu is en dat Kiev naar een ongunstig resultaat wordt geduwd wat betreft de kwestie van de overeenkomsten met Moskou. De Amerikaanse president Joe Biden heeft in een artikel voor de New York Times verklaard dat het doel van de VS in het Oekraïne-conflict is dat Oekraïne democratisch en onafhankelijk wordt en zich kan verdedigen tegen een nieuwe aanval.

“Ik zal de Oekraïense regering niet onder druk zetten, noch in het openbaar noch privé, om territoriale concessies te doen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: