Israël bombardeert luchthaven Damascus

israel-bombardeert-luchthaven-damascus

,

De Israëlische luchtmacht heeft op 10 januari 2022 de internationale luchthaven van Damascus gebombardeerd. De enige overgebleven landingsbaan werd zwaar beschadigd, evenals verscheidene gebouwen. Alle activiteiten werden stopgezet, maar de Syrische minister van Vervoer kondigde aan dat de luchthaven spoedig opnieuw zou worden geopend.

Telkens wanneer Israël bombardeert, beweert het dat het Hezbollah- of Iraanse doelwitten heeft vernietigd; een oncontroleerbare bewering. De luchthaven van Beiroet, waarlangs veel Iraanse wapens worden doorgevoerd, werd echter nog niet gebombardeerd.

Vertaling
openbaararchief.nl
Blijf in contact Volg ons op sociale netwerken Subscribe to weekly newsletter  » Lees verder op VoltaireNet.org

%d bloggers liken dit: