Kunstmatige intelligentie en de toekomst

kunstmatige-intelligentie-en-de-toekomst

16-06-22 03: 12: 00,

armstrongeconomics.com: Klaus Schwab’s visie op de toekomst en kunstmatige intelligentie heeft een ernstige tekortkoming. Hij stelt dat de samensmelting van de politieke, fysieke, digitale en biologische werelden een transformerende invloed zal hebben op elk facet van het menselijk bestaan. Hij houdt vol dat dit zal gaan van de manier waarop wij leven, tot de manier waarop wij werken, tot de hervorming van de economische modellen en de produkten die wij verkopen, en ik denk dat hij zichzelf voor de gek houdt wat betreft de mogelijkheid om ons leven tot in het oneindige te verlengen. Natuurlijk droomt zijn collega Yuval Noah Harari er ook van om de maatschappij te veranderen in geprogrammeerde robots. Ondertussen droomt Pfizer CEO Albert Bourla ervan om een chip in elke pil te stoppen die aan een centrale database bevestigt dat je zijn nieuwste creatie hebt genomen.

Schwab’s vierde industriële revolutie heeft een ernstige tekortkoming, want hij heeft geen idee over de eigenlijke programmering van AI.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: