Metropolitan Police beroept zich op “nationale veiligheid” over Epsteins ontmoeting met Amerikaanse senatoren in het VK

metropolitan-police-beroept-zich-op-“nationale-veiligheid”-over-epsteins-ontmoeting-met-amerikaanse-senatoren-in-het-vk

16-06-22 10: 36: 00,

Een verzoek van “Unlimited Hangout” om vrijheid van informatie werd door de Britse Metropolitan Police geblokkeerd om redenen van “nationale veiligheid”. In het verzoek werd informatie gevraagd over de twee zittende Amerikaanse senatoren die Jeffrey Epstein hadden ontmoet in een Wexner-woning in het Verenigd Koninkrijk waar agenten van de Met Police voor de beveiliging hadden gezorgd.

In verband met Whitney Webbs aanstaande boek over het Jeffrey Epstein-schandaal, “One Nation Under Blackmail”, heeft “Unlimited Hangout” een Freedom of Information Act-verzoek ingediend om de identiteit te achterhalen van twee zittende Amerikaanse senatoren die op 1 september aanwezig waren in Foxcote House in North Warwickshire, UK 2002. UH-medewerker Johnny Vedmore had eerder van ooggetuigen van die bijeenkomst vernomen dat er die dag niet alleen twee Amerikaanse senatoren aanwezig waren, maar dat agenten van de Metropolitan Police voor de beveiliging van de bijeenkomst hadden gezorgd. Het FOI-verzoek werd ingediend bij de Metropolitan Police,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: