RubikonNews:The Omen of Sylt

rubikonnews:the-omen-of-sylt

16-06-22 01: 00: 00,

Sylt beleefde tijdens het Pinksterweekend zijn geheel eigen “nieuwe normaliteit”. Dankzij het kaartje van negen euro was de treinrit over de Hindenburgdamm opeens ook betaalbaar voor de lagere inkomensgroepen in de samenleving. Naast de Ballermann clientèle werden vooral talloze punkers aangetrokken tot het Noordzee-eiland dat anders voorbehouden was aan de “rijken en schonen”.

Ter illustratie van de financiële horde die is genomen: Een treinreis van de dichtstbijzijnde grote stad Hamburg naar Sylt en terug kost minstens 60 euro. Met het ticket van negen euro is dat een besparing van ten minste 85 procent.

Zonder op enigerlei wijze spottend te willen devalueren, verwijst het kaartje van negen euro slechts naar de monetaire verhouding tot een “munt” onder punks.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: