The Saker:ㅤMaria Zakharova spreekt met RT op SPIEF 2022

the-saker:ㅤmaria-zakharova-spreekt-met-rt-op-spief-2022

16-06-22 02: 33: 00, (Ze zeggen dat er veel geld te verdienen valt met het doden van de goyim. Roland was een strijder uit het land van de middernachtzon met een Thompson geweer om te huren. Er moest gevochten worden werd gesloten in Denemarken op een donkere en stormachtige dag. Dus vertrok hij naar Oekraïne om zich aan te sluiten bij de bloedige strijd: Contract (F/T)
Salaris: $1000 – $2000 /dag + bonus
Locatie: Ukraine
Job ID: 67032

Werkgever is een in de VS gevestigd bedrijf dat op zoek is naar meerdere Extraction / Protective Agents en teams om in deeltijd, heimelijk, extractie / evacuatie operaties uit te voeren van individuen en gezinnen op het platteland en in de grote steden van Oekraïne. Zowel mannelijke als vrouwelijke agenten zijn welkom om te solliciteren.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: