The Saker:ㅤOpen draad (en notities)

the-saker:ㅤopen-draad-(en-notities)

16-06-22 04: 43: 00,

De wereld is bezig met het grootste deel bezig met het opbouwen van hun leven en hun land en het herwinnen van soevereiniteit, en het kleinste deel is bezig met zinken.

We hebben Spief aan de gang in Sint Petersburg en schijnbaar worden een aantal losse draadjes aan elkaar getrokken.

We hebben Europa’s gaslevering die door Rusland wordt gesmoord, omdat Siemens geen reparatie-onderdelen kon leveren omdat Canada de onderdelen niet wilde vrijgeven vanwege … sancties. Wat is Russisch voor Uw sancties braken de turbine, collega’s! Prijzen die de stratosfeer bereiken.

We hebben wat ik noem de Grote WalkBack op de SMO in de Oekraïne, want niemand wil de Oekraïne nog langer omdat het een schande is geworden voor de oorlogsstokers en een teken dat ze grote verliezers zijn. Nu proberen ze het weer het probleem van Rusland te maken. Het laatste nieuws hier is: Macron zegt dat Oekraïne zelf met Rusland moet onderhandelen en dat noch Frankrijk noch Duitsland dat voor hen zal doen.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: