Top Gun ster Tom Cruise neemt het op tegen Big Pharma en de 100-jarige marteling van de geesteszieken in Amerika

top-gun-ster-tom-cruise-neemt-het-op-tegen-big-pharma-en-de-100-jarige-marteling-van-de-geesteszieken-in-amerika

16-06-22 10: 04: 00,

Iedereen weet wie Tom Cruise is, maar de meeste mensen kennen de geschiedenis van de psychiatrie in Amerika niet. Tom Cruise wel. Tom Cruise heeft vrienden die mishandeld zijn door de folterende “psychiatrische” industrie. De ware geschiedenis van de psychiatrische praktijk in dit land en de methoden die gebruikt worden om geestelijke gezondheidsproblemen te behandelen lijken (en zijn dat nog steeds) behoorlijk psychotisch en archaïsch. De geschiedenis leert ons dat de psychiatrie voornamelijk bestaat uit het uitvoeren van mishandelende experimenten op geesteszieken, zonder hun toestemming en zonder de toestemming van hun families. Hieronder vallen kinderen en jongeren die seksueel misbruikt worden, psychisch mishandeld, misbruikt met drugs, genadeloos behandeld met elektrische schokken en nog veel meer.

Van sommige “psychiaters” is bekend dat ze letterlijk tanden trekken en organen verwijderen om geestelijke stoornissen te verhelpen – denk aan de beruchte Dr. Henry Cotton. Meer dan een eeuw later, noemt het Amerikaanse medisch-industrieel complex Henry Cotton nog steeds de “meester van de conventionele geneeskunde.”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: