Waarom het Globalistische Amerikaanse Imperium de Derde Wereldoorlog niet kan winnen

waarom-het-globalistische-amerikaanse-imperium-de-derde-wereldoorlog-niet-kan-winnen

16-06-22 01:34:00,

Ik begin dit stukje met het grote voorbehoud dat ik geen militair analist ben, geen geopolitiek strateeg, geen politiek econoom, en zelfs geen armleuning krijgsheer. Ik weet wel iets meer dan de gemiddelde man, denk ik, maar er zijn een heleboel bijzonderheden die ik niet weet. Ik ben in de verste verte geen materiedeskundige over de onderwerpen die ik ga bespreken, en het is heel goed mogelijk dat ik er een paar dingen naast zit (corrigeer me in dat geval in de commentaren), en met dat alles uit de weg geruimd:

Ik zie gewoon niet hoe het Globalistische Amerikaanse Imperium de Derde Wereldoorlog kan winnen.

En ik heb een heleboel redenen om dat te denken, schrijft John Carter.

De meest voor de hand liggende reden waarom meer conventioneel denkende mensen zouden denken dat er geen twijfel over mogelijk is dat Amerika zo’n conflict onvermijdelijk zou winnen, is dat Amerika de wereldwijde hypermacht is, met een militair budget dat de gezamenlijke uitgaven van de rest van de wereld in het niet doet vallen. Amerika heeft, wat, een dozijn vliegdekschepen? Nucleaire onderzeeërs die twee keer rond de wereld kunnen gaan zonder op te duiken. Boomers (de onderzeeërs, niet de generatie), uitgerust met kernkoppen die complete kustlijnen in enkele minuten kunnen wegvagen. Overal bases, en de mogelijkheid om vanuit al die bases strijdkrachten te projecteren. Bewakingssatellieten over de hele wereld, die de grootte van uw pik kunnen meten als u dronken achter de bar zit te ontbijten en dom genoeg denkt dat niemand kijkt. Vloten Predator drones die vanuit hun onzichtbare logeerplaatsen in de wolken Hellfire raketten naar beneden kunnen laten regenen en daarmee de trouwdag van uw nichtje absoluut kunnen verpesten.

Dat is op het eerste gezicht allemaal heel indrukwekkend. Daar wil zeker niemand ruzie mee krijgen, net zomin als de Deliaanse Liga enthousiast was om ten strijde te trekken tegen de gecombineerde macht van Azië, verzameld onder de banieren van Xerxes. Mijn argument hier is niet dat een directe confrontatie tussen grote mogendheden niet tot enorme verwoestingen zou leiden. Dat zou ongetwijfeld het geval zijn.

Mijn stelling is alleen dat wie er ook als overwinnaar uit het radioactieve puin tevoorschijn komt, het niet Washington zal zijn.

Laten we beginnen met het verschrikkelijke bouwwerk van de Globalist American Empire (GAE) oorlogsmachine.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: