Wilders fileert Sophie Hermans in één zin: ‘de tassendrager’ – commonsensetv.nl

wilders-fileert-sophie-hermans-in-een-zin:-‘de-tassendrager’-–-commonsensetv.nl

16-06-22 05:36:00,

Geëmotioneerd en al, dat was de emotie die van fractievoorzitter Sophie Hermans afspatte. Bijna huilend op het spreekgestoelte rollen haar treurige woordjes eruit na de ietwat lichte aanval van de voorman van de PVV.

Wilders raakte een gevoelige snaar bij de net nieuwe fractievoorzitter van de grootste partij van Nederland. ”Voorzitter, ik zou via u aan mevrouw Hermans willen vragen hoelang zij nog de ambitie heeft om de assistent tassendrager van de heer Rutte te blijven.”

Wat treurig is aan dit fragment in de Kamer is niet de vraag van Wilders, maar juist de reactie van Hermans. Mevrouw ontvangt maandelijks €6000,- op haar bankrekening om te debatteren en springt na een klein sneertje van Wilders gelijk in de slachtofferrol. Een politicus, en vooral een voorman/vrouw van een partij, moet tegen een stootje kunnen. Het lachwekkende (of trieste, het is maar hoe je het bekijkt) geklap op de tafels van de Kamerleden is tekenend voor de gang van zaken in dit waardeloze kabinet.

Mevrouw Hermans had moeten huilen toen duizenden kinderen uit huis werden geplaatst met de toeslagenaffaire, ouders getraumatiseerd, in de schulden gebracht en vervolgens als leugenaars uitgemaakt. Hermans zou emotioneel moeten worden voor de zovelen mensen die bij de voedselbank komen, niet op vakantie kunnen, waarvoor een dagje pretpark al niet meer te betalen is. Zo kan ik nog tig voorbeelden noemen. Inmiddels is het duidelijk is waar de prioriteiten van deze mevrouw liggen.

VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans bijna in tranen door aanval Wilders: 'Tassendrager van Rutte' | Hart van NederlandVVD-fractievoorzitter Sophie Hermans bijna in tranen door aanval Wilders: 'Tassendrager van Rutte' | Hart van Nederland

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: