5 schokkende feiten over WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus

5-schokkende-feiten-over-who-chef-tedros-adhanom-ghebreyesus

17-06-22 09: 55: 00,

Dit artikel komt uit 2020 van Breitbard: De directeur-generaal van de door de Chinese Communistische Partij (CCP) beïnvloede Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, is geen arts en is lid van een marxistisch-leninistische Ethiopische politieke partij die door analisten als terroristisch wordt aangemerkt.

De regering van de Amerikaanse president Donald Trump heeft gezegd dat ze de door de Amerikaanse belastingbetaler gefinancierde steun voor de WHO, een orgaan van de Verenigde Naties, “opnieuw beoordeelt” vanwege haar inadequate reactie op de welig tierende nieuwe coronavirus-pandemie en haar relatie met China. Het coronavirus is ontstaan in de Chinese regio Wuhan.

Woensdag verdedigde de directeur van de WHO de reactie van de internationale organisatie op de uitbraak van het virus in reactie op kritiek van Trump, die beweerde dat de natie Taiwan een campagne van racistische uitlatingen tegen hem had opgezet zonder daarvoor bewijs te leveren.

Hoewel de Amerikaanse financiering voor de WHO naar verluidt meer dan het tienvoudige bedraagt van de financiële bijdragen van China,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: