Als er genoeg gevaccineerde mensen sterven, zal de wereld misschien eindelijk wakker worden – maar dan is het al te laat

als-er-genoeg-gevaccineerde-mensen-sterven,-zal-de-wereld-misschien-eindelijk-wakker-worden-–-maar-dan-is-het-al-te-laat

17-06-22 09:15:00,

De media houden absurd vol dat COVID-vaccins “veilig en doeltreffend” zijn, terwijl het aantal gewonden en doden door vaccins toeneemt. Het wordt voor de gecontroleerde bedrijfsmedia, waartoe nu ook de sociale media van Big Tech behoren, steeds moeilijker om de verwondingen en sterfgevallen door het COVID-19 “vaccin” onder de pet te houden, schrijft Ethan Huf.

Het aantal doden loopt op en het enige wat de propagandamondstukken kunnen doen telkens als iemand op de feiten wijst, is blijven schreeuwen dat het veilig en effectief is. Hoe lang zal deze tactiek nog werken?

Het antwoord is niet lang meer, want zelfs mensen die vroeger de prikken goedkeurden en zelfs zelf geprikt werden, beginnen ernstige vragen te stellen die het establishment niet kan beantwoorden. Dus schreeuwt het establishment hetzelfde valse antwoord alleen maar harder, in de hoop dat het zal blijven hangen.

Het aantal doden na de injectie heeft een niveau bereikt dat het voor de machthebbers erg moeilijk maakt om de lammeren te laten slapen en de vaccinzeloten geënthousiasmeerd te houden,” meldt het Covid Blog.

“Daarom nemen zij hun toevlucht tot de oudste, beproefde trucs uit het boek, met name de “als je maar genoeg liegt, wordt het de waarheid-methode.”

Politifact, bijvoorbeeld, heeft onlangs hetzelfde artikel opnieuw gepubliceerd dat het eerder gepubliceerd had, waarin verklaard wordt dat zowel de injecties met boodschapper-RNA (mRNA) als met virale vectoren-DNA op geen enkele manier in verband staan met de massale toename van plotselinge sterfgevallen die zich sinds de lancering van Operation Warp Speed voordoet.

Reuters, dat eigendom is van Pfizer, herkauwt op dezelfde manier dezelfde vermoeide propaganda-artikelen over hoe er “geen bewijs” is dat COVID-19 griepinjecties mensen doden.

Dan is er FactCheck.org, dat begin maart een artikel publiceerde waarin beweerd werd dat COVID-injecties op de een of andere manier sterfgevallen voorkomen in plaats van ze te veroorzaken, en mensen vertelde dat ze “misleidende grafieken op de sociale media” die iets anders suggereerden, moesten negeren.

Deze drie nepnieuwszenders zijn, samen met USA Today, de laatste tijd druk bezig geweest met het rondbazuinen van dezelfde napraatleugens over de COVID-19 griepprikken, die wij al vanaf het begin te horen krijgen.

Als er genoeg gevaccineerde mensen sterven, zal de wereld misschien eindelijk wakker worden – maar dan is het al te laat

Hoe zij ook proberen de waarheid te verdoezelen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: