Apolut: De onvermijdelijke nederlaag van Oekraïne

apolut:-de-onvermijdelijke-nederlaag-van-oekraine

17-06-22 10: 45: 00,

De normatieve kracht van het feitelijke.

Een commentaar van Rainer Rupp.

Deze Daily Dose gaat over hoe het systeem van nadelige selectie voor topfuncties in de politiek en de media in de vazal-democratieën van de VS oorlogshysterie tegen Rusland en onvoorwaardelijke onderwerping aan VS-dictaten heeft bevorderd. Dit houdt onder meer in dat Zelenski’s waanzinnige ontkenning van de werkelijkheid over het werkelijke verloop van de oorlog in Oekraïne ook de hersenen van de politieke en medialeiders in Duitsland heeft vertroebeld.

Maar de normatieve kracht van het feitelijke, in dit geval in de vorm van de onvermijdelijke nederlaag van Oekraïne, heeft de westerse oorlogszuchtigen intussen duidelijk gemaakt,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: