Besmettelijke vaccins: een waarschuwing

besmettelijke-vaccins:-een-waarschuwing

17-06-22 03: 10: 00,

Gedurende twee decennia hebben wetenschappers in stilte zelfverspreidende besmettelijke vaccins ontwikkeld. De NIH financierde dit onderzoek, waarbij ofwel het DNA van een dodelijke ziekteverwekker wordt verpakt in een besmettelijk maar minder schadelijk virus, ofwel de dodelijkheid van het dodelijke virus door laboratoriumtechnieken wordt verzwakt.

De resulterende “vaccins” verspreiden zich als een besmettelijk ademhalingsvirus van de ene persoon naar de andere. Slechts vijf procent van de regionale bevolking zou moeten worden gevaccineerd; de overige 95 procent zou het vaccin “oplopen” wanneer het in de gemeenschap van persoon tot persoon wordt overgedragen.

Deze technologie omzeilt het ongemak van recalcitrante burgers die zouden kunnen weigeren hun toestemming te geven. De voorstanders wijzen erop dat een massale inentingscampagne, die normaal maanden van kostbare inspanningen zou vergen om iedereen in te enten, zou kunnen worden verkort tot een kwestie van weken.

Wetenschappers hebben het concept reeds bewezen bij dierpopulaties: In 2000 injecteerden Spaanse onderzoekers zeventig konijnen met een overdraagbaar vaccin en lieten ze los in het wild,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: