Chris Hedges: Society of the Spectacle

chris-hedges:-society-of-the-spectacle

17-06-22 10: 14: 00,

Door Christopher Lynn Hedges: Hij is een Amerikaans journalist, presbyteriaans predikant, auteur en commentator. Eerder in zijn carrière werkte Hedges als freelance oorlogscorrespondent in Centraal-Amerika voor The Christian Science Monitor, NPR en Dallas Morning News.

PRINCETON, NEW JERSEY (Scheerpost) – De speciale commissie die onderzoek doet naar de bezetting van het Amerikaanse Capitool op 6 januari, waarvan de eerste van zes op televisie uitgezonden hoorzittingen afgelopen donderdag begon, is een spektakel dat de politiek vervangt. De beschuldigingen zijn niet echt nieuw. Het comité heeft geen wetshandhavingsbevoegdheid. Advocaat-generaal Merrick Garland heeft nog geen aanklacht ingediend tegen voormalig president Donald Trump, en die wordt ook niet verwacht. De gechoreografeerde hoorzittingen zullen, net als de twee impeachment hoorzittingen tegen Trump, geen effect hebben op de Trump-stemmers, behalve dat ze zich vervolgd zullen voelen, vooral omdat er al meer dan 860 mensen zijn aangeklaagd voor hun rol bij de bestorming van het Capitool (inclusief 306 schuldbekentenissen). Comité geeft terug aan Trump tegenstanders,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: