De massale sterfte van vee schudt de voedselvoorziening op en veroorzaakt speculaties: Worden ze opzettelijk vergiftigd?

de-massale-sterfte-van-vee-schudt-de-voedselvoorziening-op-en-veroorzaakt-speculaties:-worden-ze-opzettelijk-vergiftigd?

17-06-22 05: 42: 00,

Na meer dan 100 branden die sabotage schijnen te zijn tegen levensmiddelenbedrijven in de Verenigde Staten, wordt nu gespeculeerd over duizenden runderen die in het weekeinde plotseling zijn gestorven in Kansas. Volgens de corporate media, die ook beweren dat alle Covid-vaccins “veilig en effectief” zijn, zijn deze plotselinge massale sterfgevallen te wijten aan de hitte. Maar koeien zijn ongelooflijk veerkrachtig en zijn vaak bestand tegen dezelfde temperaturen die het Midwesten momenteel doormaakt. Waarom sterven duizenden runderen blijkbaar zo plotseling?

AgDaily.com zegt, net als de rest van de conventionele media, dat de sterfgevallen veroorzaakt zijn door een combinatie van hitte, vochtigheid en gebrek aan wind. CNBC meldt ook dat het Kansas Department of Health and Environment het met deze beoordeling eens is.

Ik ben echter persoonlijk in de buurt van honderden stuks vee in centraal Texas, waar dezelfde temperaturen heersen (en de dagen in deze tijd van het jaar zelfs langer zijn vanwege de zuidelijker gelegen breedtegraad).

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: