Dissident One:ㅤBloeddorstige Nederlandse premier zegt dat NAVO Oekraïne gebruikt als proxy tegen Rusland en dat er meer wapens naar toe moeten – DissidentNL

dissident-one:ㅤbloeddorstige-nederlandse-premier-zegt-dat-navo-oekraine-gebruikt-als-proxy-tegen-rusland-en-dat-er-meer-wapens-naar-toe-moeten-–-dissidentnl

17-06-22 03:00:00,

De Nederlandse premier Mark Rutte heeft opgeroepen om de Oekraïense strijdkrachten uit te rusten met voldoende wapens en uitrusting om het Russische leger te verslaan, met als argument dat Kiev de klappen moet opvangen omdat een “directe confrontatie” tussen de NAVO en Moskou nog steeds niet aan de orde is, schrijft Will Porter.

In een toespraak met verslaggevers na een ontmoeting met NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg en verschillende Europese leiders op dinsdag, zei Rutte dat een Oekraïense overwinning nog steeds haalbaar is, als het door de VS geleide militaire blok maar voldoende “dodelijke hulp” biedt.

“Wat wapens betreft, zijn we het erover eens dat het van cruciaal belang is dat Rusland de oorlog verliest”, zei hij, suggererend dat Oekraïne als doorgeefluik voor westerse wapens moet dienen om Moskou zoveel mogelijk pijn te berokkenen.

En aangezien we geen directe confrontatie tussen NAVO-troepen en Rusland kunnen hebben,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: