Dissident One:ㅤDe VS heeft zoveel wapens naar Oekraïne gestuurd dat het zichzelf bijna ontwapend heeft – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-vs-heeft-zoveel-wapens-naar-oekraine-gestuurd-dat-het-zichzelf-bijna-ontwapend-heeft-–-dissidentnl

17-06-22 06:00:00,

Niemand heeft enig idee waar deze wapens heengaan. Veel van hen worden vernietigd of veroverd door de Russen, natuurlijk. En de rest wordt door Zelenski en zijn bende criminele oligarchen verkocht op de zwarte markt.

Het is duidelijk dat het enige doel is om zoveel mogelijk dood en verderf te zaaien. Het is niet duidelijk wat het Westen hiermee opschiet. Ik acht het niet mogelijk dat ze nog steeds denken dat ze kunnen “winnen”. Zelfs de Amerikaanse leugenpers geeft dat nu toe.

RT:

Washington zal Kiev nog eens 1 miljard dollar aan “veiligheidsbijstand” geven, waaronder artillerie, munitie en geavanceerde raketten, kondigde de Amerikaanse president Joe Biden woensdag aan na een telefoongesprek met zijn Oekraïense ambtgenoot Volodymyr Zelensky.

Biden deelde Zelensky mee dat de hulp “extra artillerie en kustverdedigingswapens zou omvatten, evenals munitie voor de artillerie en geavanceerde raketsystemen die de Oekraïners nodig hebben om hun defensieve operaties in [Donbass] te ondersteunen”,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: