Dissident One:ㅤErnstige Covid ‘zeldzaam’ bij mensen die niet gevaccineerd zijn, blijkt uit onderzoek – DissidentNL

dissident-one:ㅤernstige-covid-‘zeldzaam’-bij-mensen-die-niet-gevaccineerd-zijn,-blijkt-uit-onderzoek-–-dissidentnl

17-06-22 01:00:00,

Uit een onderzoek bij 300.000 mensen die het COVID-19-vaccin niet kregen, bleek dat de niet-gevaccineerden geen onevenredige belasting voor de gezondheidsstelsels vormden – in feite kenden zij zeer lage percentages ziekenhuisopnames en ernstige COVID-19, meldt Epoch Times.

Er zijn maar heel weinig studies die nagaan hoe het degenen vergaat die ervoor hebben gekozen te vertrouwen op natuurlijke immuniteit en natuurlijke producten, in vergelijking met degenen die hebben ingestemd met genetische COVID-19 vaccins, de laatsten die al dan niet ook hebben geprobeerd hun immuunsysteem te optimaliseren, als het gaat om COVID-19.

De weinige die zijn gedaan, mengen vaak gevaccineerden met niet-gevaccineerden, zoals blijkt uit de gegevens van professor Norman Fenton en zijn groep aan de Queen Mary, University of London, in het Verenigd Koninkrijk.

Dat verandert met de eerste bekendmaking van de analyse van de enquêtegegevens van het internationale Control Group-project – ook bekend als de Vax Control Group.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: