Dissident One:ㅤ”Het tijdperk van een unipolaire wereld is voorbij” – Poetin op het Internationaal Economisch Forum in St. Petersburg – DissidentNL

dissident-one:ㅤ”het-tijdperk-van-een-unipolaire-wereld-is-voorbij”-–-poetin-op-het-internationaal-economisch-forum-in-st.-petersburg-–-dissidentnl

17-06-22 04:52:00,

Dit tijdperk is voorbij ondanks alle pogingen om het nieuw leven in te blazen en tot elke prijs vast te houden, merkte de Russische leider op, aldus Tass.

Op het podium tijdens de plenaire sessie van het St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) op vrijdag, zei de Russische president Vladimir Poetin dat het tijdperk van een unipolaire wereldorde tot een einde is gekomen ondanks pogingen om het koste wat kost te behouden.

“Anderhalf jaar geleden, tijdens een toespraak op het forum van Davos, werd nogmaals benadrukt dat het tijdperk van de unipolaire wereldorde voorbij is,” zei het Russische staatshoofd, waarbij hij opmerkte dat hij nu ook zijn toespraak hiermee zou willen beginnen, “daar kan men niet omheen.”

“[Dit tijdperk] is voorbij ondanks alle pogingen om het nieuw leven in te blazen en het tegen elke prijs vast te houden.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: