Dissident One:ㅤNieuw Normaal: Vliegtuig maakt noodlanding terwijl kapitein ‘ziek’ in badkamer verblijft – DissidentNL

dissident-one:ㅤnieuw-normaal:-vliegtuig-maakt-noodlanding-terwijl-kapitein-‘ziek’-in-badkamer-verblijft-–-dissidentnl

17-06-22 04:00:00,

Vorige maand luidde een internationale coalitie van luchtvaart- en medische professionals de noodklok over vaccinatieschade bij piloten.

Een Brits EasyJet-vliegtuig maakte afgelopen zondag een noodlanding op de luchthaven van Edinburgh in Schotland nadat de piloot plotseling “onwel was geworden”, meldt RAIR. Het vliegtuig was rond 1 uur plaatselijke tijd opgestegen van het Griekse eiland Kreta en werd door de co-piloot aan de grond gezet terwijl de gezagvoerder ziek in de badkamer zat.

Het vliegtuig vloog van Heraklion – de grootste stad op het Griekse eiland Kreta – naar de Schotse hoofdstad. Passagiers meldden dat ze de gezagvoerder het toilet zagen binnengaan en niet meer zagen verschijnen, wat niet werd bevestigd door de luchtvaartmaatschappij toen The Sun daarom vroeg.

Een passagier, die anoniem wilde blijven, vertelde de Schotse krant dat er vijf brandweerwagens en twee ambulances op de landingsbaan stonden te wachten toen ze de noodlanding maakten.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: