Dissident One:ㅤTemperatuurterreur: woningbouw wil minimumtemperatuur verlagen tot 16 graden – DissidentNL

dissident-one:ㅤtemperatuurterreur:-woningbouw-wil-minimumtemperatuur-verlagen-tot-16-graden-–-dissidentnl

17-06-22 10:00:00, Herinnert iemand zich nog dat het thuis warm en gezellig was? Wat was eigenlijk de reden om in de eerste plaats binnen de eigen vier muren te blijven? Over, over. De staat zet nu de kachel wat lager.

Naar aanleiding van de oproep van de voorzitter van de Bundesnetzagentur, Klaus Müller, om de verplichte minimumtemperatuur in woongebouwen voor verhuurders te verlagen om energie te besparen, pleit de federale vereniging van Duitse huisvestings- en vastgoedmaatschappijen GdW voor een verlaging met maximaal zes graden Celsius, meldt Jouwatch. “Mocht de gaslevering aan Duitsland ook in de toekomst aanzienlijk worden beperkt en een schaarstesituatie ontstaan, dan moet het wettelijk kader worden aangepast om verdere verlagingen van de minimumtemperatuur mogelijk te maken tot een maximale ondergrens van 18 graden overdag en 16 graden ’s nachts”, zei GdW-voorzitter Axel Gedaschko tegen de kranten van de Funke-mediagroep (vrijdagedities). Momenteel moet in de winter een minimumtemperatuur van 20 tot 22 graden Celsius worden bereikt.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: