Dissident One:ㅤZeldzame hersenziekte ontwikkeld na COVID-vaccinatie heeft een verrassend hoog sterftecijfer – DissidentNL

dissident-one:ㅤzeldzame-hersenziekte-ontwikkeld-na-covid-vaccinatie-heeft-een-verrassend-hoog-sterftecijfer-–-dissidentnl

17-06-22 02:30:00,

De laatste tijd trekken schadelijke hersen- en neurologische verschijnselen ten gevolge van vaccinatie geleidelijk de aandacht van wetenschappers. Welke neurologische aandoeningen kunnen door vaccinatie worden veroorzaakt?

In mei 2022 publiceerden verschillende Franse en Zwitserse neurologen en virologen een preprint onderzoeksverslag van hun studie. In deze studie vonden zij een zeldzame hersenziekte met een extreem hoog sterftecijfer, die opdook na COVID-19 vaccinatie, meldt The Epoch Times.

Een 72-jarige vrouw ontwikkelde een prionziekte genaamd de ziekte van Creuzfeldt-Jakob 14 dagen na haar tweede dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin. Toen haar symptomen aanhielden tot de 10de week, trad fatale neurodegeneratie op.

Epoch Times Photo

Dit fenomeen is zeer verrassend, omdat de progressie van prionziekte in het verleden over het algemeen traag en langdurig was, en de ziekte zich zelden binnen enkele maanden ontwikkelde tot een ernstige ziekte.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: