Dissident One:ㅤZullen de sancties van Washington de Duitse auto-industrie vernietigen? – DissidentNL

dissident-one:ㅤzullen-de-sancties-van-washington-de-duitse-auto-industrie-vernietigen?-–-dissidentnl

17-06-22 03:50:00,

De laatste onafhankelijke regering die Duitsland had was die van Hitler. Elke volgende Duitse regering was een marionet van Washington, schrijft Paul Craig Roberts. Zoals Mike Whitney schrijft: “Berlijn zal altijd in de pas lopen met Washington in plaats van zijn zakelijke overeenkomsten na te komen of te handelen in het belang van zijn eigen volk.”

Duitsland betaalt een hoge prijs en binnenkort zullen Amerikaanse eigenaars van BMW’s, Mercedessen, Porsches en Volkswagens dat ook doen. De absurde sancties tegen Rusland ontregelen de Duitse economie. Deze week veroorzaakten de sancties een vermindering van 40% van het aardgas naar Duitsland via de Nord Stream pijplijn, wat een verdere impuls gaf aan de aardgasprijzen die de afgelopen drie maanden zijn geëxplodeerd. Oekraïne heeft de Russische gasstromen naar Europa via Oekraïne verminderd en die via de pijpleiding door Polen zijn stopgezet. Aangezien er geen onmiddellijk beschikbare alternatieve bevoorrading is,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: