Eerste klimaatlockdowns in Frankrijk: Openluchtevenementen verboden wegens hitte

eerste-klimaatlockdowns-in-frankrijk:-openluchtevenementen-verboden-wegens-hitte

17-06-22 06:43:00,

Omdat het zo verschrikkelijk heet zou zijn, verbiedt Frankrijk buitenevenementen. Kennelijk mogen de mensen niet meer zelf denken en beslissen, maar hebben zij de wijze en goede staat nodig om te zeggen of zij naar buiten mogen gaan. In Frankrijk werd de jonge WEF-Young-Global-Leader Macron onlangs in een zogenaamd eerlijke en democratische stemming tot president uitgeroepen. Niet afgeschrikt gaat hij door met de globalistische agenda van Klaus Schwab, schrijft Willi Huber.

In delen van Frankrijk worden temperaturen gemeten van rond de 40 graden Celsius. Dat is genoeg om de burgers te koeioneren, die blijkbaar niet de straat op kunnen zonder de hulp van president Macron, die loyaal is aan het WEF. Dit alles maakt natuurlijk deel uit van de klimaatveranderingsagenda, die op grond van een vermeende “meerderheid” van de wetenschap beweert dat de door de mens veroorzaakte klimaatverandering ons bestaan bedreigt. Het onwetenschappelijke proces om geen kritiek of tegen-mening toe te laten is vergelijkbaar met het proces van goedkeuring en distributie van de Covid-prikken.

Het komt goed uit dat de viering van 18 juni, een belangrijke Franse feestdag ter herdenking van het verzet tegen Hitler-Duitsland, ook verboden is. Het Appèl van 18 juni (Frans: L’Appel du 18 juin) was de eerste toespraak van Charles de Gaulle na zijn aankomst in Londen in 1940 na de Slag om Frankrijk. Uitgezonden door de radiodiensten van de British Broadcasting Corporation (BBC) in Vichy Frankrijk, wordt het vaak beschouwd als het begin van het Franse verzet in de Tweede Wereldoorlog. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste toespraken uit de Franse geschiedenis. Het verzet is echter niet meer voorzien in de waanzin van de 21e eeuw, dus wordt het afgelast wegens te veel warmte (!).

Maar u wilt het toch ook …

“Het zou om de gezondheid van de mensen gaan”, rechtvaardigen officiële instanties de maatregel. Deze zin moet in de afgelopen 2,5 jaar goed ingestudeerd zijn. Misschien komen er binnenkort ook lockdowns zodat niemand meer omkomt in het verkeer. Het is moeilijk voor te stellen wat er zou kunnen gebeuren. De reeds voorbereide autoverboden passen goed in het concept. Veel Fransen, die, zoals wij weten, uit Afrika komen, zullen niet kunnen ophouden met lachen om deze maatregelen. Maar misschien zullen zij dezelfde woede voelen als ieder denkend en vrijheidslievend mens.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: