Er zijn nauwelijks proefpersonen voor nieuwe vaccins: Waarom is dat?

er-zijn-nauwelijks-proefpersonen-voor-nieuwe-vaccins:-waarom-is-dat?

17-06-22 03: 00: 00,

Vaccine-experts zijn al sinds Covid wanhopig op zoek naar vrijwilligers om nieuwe vaccins te testen. Dat zegt Isabel Leroux-Roels, hoogleraar vaccinologie aan de Universiteit Gent, tegen Het Belang van Limburg. Dit ondanks het feit dat het aantal kandidaten is verdubbeld.

Leroux-Roels zegt dat zij en haar collega’s sinds de Corona-pandemie nauwelijks nog vrijwilligers kunnen vinden om nieuwe vaccins te testen. “We kunnen gewoon niet genoeg kandidaten vinden,” zegt ze.

Waarom is dat? De vaccinoloog wijst erop dat veel mensen griepachtige verschijnselen hebben gekregen als gevolg van het vaccin. “De Corona-vaccins waren zeer effectief wat de bijwerkingen betreft,” zegt Leroux-Roels. “Maar dat is zeker niet bij elk vaccin het geval.”

In de Verenigde Staten zullen zeer jonge kinderen binnenkort tegen Corona worden ingeënt. De eerste vaccinaties kunnen al eind volgende week worden gegeven aan kinderen van 6 maanden tot 6 jaar. Bijna 20 miljoen kinderen zullen in aanmerking komen voor de vaccinaties.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: