Exclusief: Na vaccinatie met Pfizer is de vaccinschade zo groot dat de carrière van een 29-jarige vrouw verwoest is

exclusief:-na-vaccinatie-met-pfizer-is-de-vaccinschade-zo-groot-dat-de-carriere-van-een-29-jarige-vrouw-verwoest-is

17-06-22 03: 14: 00,

childrenshealthdefense.org: In een exclusief interview met The Defender legt Hayley Lopez, die op de leeftijd van 29 het posturaal orthostatisch tachycardie syndroom ontwikkelde na haar eerste dosis van Pfizer’s COVID-19 vaccin, uit dat ze niet langer het beroep kan uitoefenen waarvan ze houdt omdat ze de vereiste medische tests niet kan doorstaan.

Op 29 had Hayley Lopez een veelbelovende carrière waar ze jaren naar had toegewerkt 12: ze was luchtverkeersleider op een van de drukste faciliteiten van de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA).

Op 8 oktober 2021 kwam die carrière tot stilstand, 15 minuten nadat Lopez haar eerste en enige dosis van het COVID-19 vaccin van Pfizer-BioNTech had gekregen.

In een exclusief interview met The Defender, vertelde Lopez, nu 30, haar verhaal, inclusief de verwondingen die ze opliep en de moeilijkheden die ze ondervond bij het zoeken naar een diagnose en behandeling.

“Ongeveer 15 minuten na de vaccinatie, merkte ik pijn in mijn arm en borst,”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: