Geen vaccinatie, minder ziekenhuisopnames

geen-vaccinatie,-minder-ziekenhuisopnames

17-06-22 05: 40: 00,

Een internationale studie van een gezondheidsbewuste “controlegroep” van meer dan 300.000 mensen die hebben afgezien van COVID-19 vaccinatie toont aan dat de deelnemers de gezondheidsstelsels minimaal belasten en sterk vertrouwen op natuurlijke immuniteit, zelfzorg en het gebruik van natuurlijke supplementen om COVID-19 te voorkomen of zelfs te behandelen. Toch wordt deze groep geconfronteerd met ongegronde discriminatie, banenverlies en geestelijke gezondheidsproblemen die nog worden verergerd door hun uitsluiting door de reguliere samenleving.

Het onderzoek onder de deelnemers aan de “controlegroep” omvat een subgroep van de meer dan 305 000 deelnemers uit meer dan 175 landen die aan het door burgers geleide project hebben deelgenomen en ervoor hebben gekozen geen COVID-19 vaccin te ontvangen. Uit de resultaten die zojuist zijn geüpload naar de preprint server ResearchGate blijkt dat gedurende de onderzoeksperiode van vijf maanden (van september 2021 tot en met februari 2022) de deelnemers zelden leden aan ernstige COVID-19 ziekten, zelden in het ziekenhuis werden opgenomen, en op grote schaal natuurlijke gezondheidsproducten gebruikten voor zowel preventie als behandeling van milde tot matige COVID-19.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: