Het Flexner Rapport van 1910: Rockefellers creëerden en consolideerden het farmaceutisch-medisch industrieel complex

het-flexner-rapport-van-1910:-rockefellers-creeerden-en-consolideerden-het-farmaceutisch-medisch-industrieel-complex

17-06-22 12: 29: 00,

Onder het voorwendsel malaria, haakwormen en gele koorts te willen uitroeien, nam de Rockefeller Foundation meer dan een eeuw geleden de belangrijkste onderwijs- en praktijkinstellingen van alle medische hogescholen en ziekenhuizen in Amerika over. Door omkoperij, prijsafspraken, industriële spionage en de oprichting van lege vennootschappen als dekmantel voor illegale activiteiten slaagden Rockefeller en zijn duivelse medeplichtigen erin een medisch-industrieel complex op te richten dat tot op de dag van vandaag de westerse geneeskunde domineert. John D. Rockefeller controleerde 90 procent van de olieproductie in de VS, wat hem in staat stelde om (letterlijk) in de gunst te komen bij iedereen die hij nodig had onder zijn big pharma “paraplu.”

The Rockefeller Monopolies: Big Pharma and Big Oil

Het Hooggerechtshof moest het Rockefeller monopolie (Standard Oil) in de vroege 1900jaren opbreken, maar het deed er niet echt toe. De grote oliemaatschappijen hadden het nog steeds volledig voor het zeggen, waaronder Exxon, Chevron, Amoco en andere bekende reuzen. In feite, Rockefeller’s persoonlijke rijkdom steeg als gevolg van de verdeling van de grote oliemaatschappijen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: