ID4Africa 2022-bijeenkomst in Marokko laat zien dat het niet langer alleen om identiteit gaat

id4africa-2022-bijeenkomst-in-marokko-laat-zien-dat-het-niet-langer-alleen-om-identiteit-gaat

17-06-22 11: 36: 00,

Sinds de laatste ID4Africa-top in Johannesburg, 2019, is de wereld veranderd. De COVID-pandemie 19 heeft ook tot grote veranderingen in de ID-wereld geleid.

Een van de thema’s die de eerste dag van de uitgebreide algemene ID4Africa-vergadering 2022 in Marokko doortrokken, is dat ID niet langer alleen over de identificatie van een persoon gaat. Het zwaartepunt en de betekenis van ID zijn duidelijk verschoven naar toegang tot diensten, die mogelijk wordt gemaakt door het bezit van die ID. De ID4Africa-beweging zelf heeft haar missie geactualiseerd.

In Marrakech hebben hooggeplaatste afgevaardigden van 51 Afrikaanse landen een ontmoeting gehad met toonaangevende bedrijven en organisaties in de identiteitssector om van elkaars ervaringen te leren – en misschien een nationaal identiteitssysteem aan te schaffen. Terwijl de bedrijven biometrische apparaten en systemen verkopen om mensen te identificeren, echoën hun boodschappen die van de identiteitsautoriteiten wanneer ze het hebben over hoe toegang te krijgen tot diensten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: