Is het WEF het hoofdkwartier van het kwaad?

is-het-wef-het-hoofdkwartier-van-het-kwaad?

17-06-22 11: 00,

Indertijd, 1983, omschreef Ronald Reagan de Sovjet-Unie kleurrijk als “het brandpunt van het kwaad in de moderne wereld”. Vandaag lijkt er een nieuwe kandidaat te zijn voor het hoofdkwartier van het kwaad: het Economisch Wereldforum onder leiding van Klaus Schwab.

Het WEF kent geen grenzen, omvat alle nationaliteiten, omvat regeringen, niet-gouvernementele organisaties en grote ondernemingen, heeft geen leger, geen kernwapenarsenaal, geen vlag en geen volkslied, en pretendeert op zijn jaarlijkse conferentie alle problemen van de wereld op te lossen terwijl de afgevaardigden champagne en kaviaar nippen. Het sponsort een programma voor leiderschapstraining waaraan bekende personen als Emmanuel Macron, Jacinda Ardern en Justin Trudeau deelnemen. Is Klaus Schwab de eerste echte Bond-schurk die de wereld verovert (of ontvolkt)?

Professor Schwab lijkt er zeker op, met zijn Duitse accent en zijn kostbare positie boven op de Zwitserse bergen. Hij doet ook alsof,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: