Noam Chomsky: “Ik heb nog nooit zo’n censuur en repressie meegemaakt”

noam-chomsky:-“ik-heb-nog-nooit-zo’n-censuur-en-repressie-meegemaakt”

17-06-22 10: 00,

De bekende taalkundige en criticus van het Amerikaanse imperium is van mening dat de VS een totalitarisme van ongekende omvang heeft bereikt.

Noam Chomsky irriteerde eind vorig jaar met uitspraken over de niet-gevaccineerden, die volgens hem geïsoleerd moeten worden. De emeritus hoogleraar linguïstiek en voormalig mediawetenschapper uitte zich onlangs veel gedifferentieerder in een interview over de oorlog in Oekraïne aan de organisatie Massachusetts Peace Action.

Chomsky veroordeelt de Russische aanval op Oekraïne, die hij een “ernstige misdaad” noemt. De oorlog is van groot belang voor Chomsky. Hij wees op het gevaar van een kernoorlog. Hij uitte ook kritiek op de haviken aan beide zijden die een diplomatieke oplossing van het conflict met alle middelen wilden verhinderen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: