Ontmoet de nieuwe baas: Poetin leidt belangrijke brandstoffen naar het Oosten, waardoor Europa hoog en droog achterblijft

ontmoet-de-nieuwe-baas:-poetin-leidt-belangrijke-brandstoffen-naar-het-oosten,-waardoor-europa-hoog-en-droog-achterblijft

17-06-22 01: 45: 00,

Het afwijzen van Russische energiebronnen betekent dat Europa de regio met de hoogste energiekosten ter wereld wordt. Dit zal het concurrentievermogen van de Europese industrie, die nu al de concurrentie met bedrijven in andere delen van de wereld aan het verliezen is, ernstig ondermijnen. …. Onze westerse collega’s lijken de elementaire wetten van de economie te zijn vergeten of geven er eenvoudig de voorkeur aan ze te negeren” -Vladimir Poetin, president van de Russische Federatie

Rusland heeft dinsdag aangekondigd dat het de aardgasleveringen via de Nord Stream-pijpleiding aan Duitsland met 40 % zal verminderen. De aankondiging, gedaan door Gazprom-functionarissen, veroorzaakte een schokgolf op de Europese gasmarkt, waar de prijzen snel tot nieuwe hoogten stegen. In Duitsland – waar de prijzen in de afgelopen drie maanden verdrievoudigd zijn – werd het nieuws met afschuw begroet. Met een inflatie die al op een 40 jaar hoogtepunt is, zal deze laatste vermindering van het aanbod de Duitse economie zeker in een recessie storten of erger.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: