RubikonNews:ㅤFameuze bladeren met linzenschotel

rubikonnews:ㅤfameuze-bladeren-met-linzenschotel

17-06-22 01: 00: 00,

Ruhmesblätter mit Linsengericht is geen willekeurige gedichtenbundel, maar poëzie die de naoorlogse jaren in West-Duitsland van 1946 tot 1958 in herinnering probeert te roepen, voornamelijk in het Ruhrgebied. De openings- en sluitingsgedeelten van de poëzie bestrijken ook de tijden voor en na het Derde Rijk, voor en na deze late veertiger en vijftiger jaren.

Dit zijn verhalende gedichten. Zij beschrijven voornamelijk gebeurtenissen en niet-gebeurtenissen van deze periode vanuit het perspectief van de waarneming en ervaring van een jongen die geleidelijk aan opgroeit en rondtast in een zee van onwetendheid. Het is dit kinderlijke perspectief,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: