Russische spionnenchef: “Globalistische elites zijn de doctrine van de Gouden Miljard aan het uitrollen”

russische-spionnenchef:-“globalistische-elites-zijn-de-doctrine-van-de-gouden-miljard-aan-het-uitrollen”

17-06-22 04:02:00, Nikolai Platonovich Globalistische elites zijn bezig de wereldeconomie te laten crashen om de doctrine van de “gouden miljard” uit te voeren, aldus het hoofd van de Russische inlichtingendienst, Nikolaj Platonovitsj, die waarschuwt dat de opzettelijke economische crises in de wereld miljoenen mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika tot de hongerdood zullen veroordelen.

Nikolaj Platonovitsj Patrusjev is een Russisch politicus, veiligheidsofficier en inlichtingenofficier, die sinds 2008 de functie van secretaris van de Veiligheidsraad van Rusland bekleedt. Velen voorspellen dat hij Vladimir Poetin zal opvolgen als president van de Russische Federatie, schrijft Baxter Dmitry.

Tijdens een recent interview schetste Patrushev de “doctrine van het gouden miljard” die door de mondiale elites wordt toegepast. Volgens Patrushev:

Nikolai Patrushev: De stijl van de Angelsaksen is al eeuwenlang niet veranderd. En zo blijven zij ook vandaag de wereld hun voorwaarden dicteren, waarbij zij de soevereine rechten van de staten lomp vertrappen. Hun daden bedekkend met woorden over strijd voor mensenrechten, vrijheid en democratie, voeren zij in feite de doctrine van het “gouden miljard” uit, die suggereert dat een beperkt aantal mensen in deze wereld kan gedijen. Het lot van de rest, zo menen zij, is de rug te buigen in naam van hun doel.

Om de welvaart van een handvol magnaten in de Londense City en Wall Street te verhogen, veroorzaken de door het grootkapitaal gecontroleerde regeringen van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk een economische crisis in de wereld, waardoor miljoenen mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika de hongerdood sterven en hun toegang tot graan, meststoffen en energiebronnen beperkt wordt. Door hun optreden lokken zij werkloosheid en een migratiecatastrofe in Europa uit. Ongeïnteresseerd in de welvaart van de Europese staten, doen zij er alles aan om hen van het voetstuk van economisch ontwikkelde landen te doen verdwijnen. En voor de onvoorwaardelijke controle over deze regio werden de Europeanen op een stoel met twee poten gezet, die de NAVO en de EU heten, en minachtend toekijken hoe ze balanceren.

AiF.ru: Tegenwoordig wordt steeds vaker gezegd dat de westerse farmaceutische bedrijven belang hebben bij de verspreiding van gevaarlijke ziekten en bij de dagelijkse afhankelijkheid van de mensheid van geneesmiddelen…

Nikolai Patrushev: Sommige deskundigen spreken zich uit over de door de mens veroorzaakte infectie met het coronavirus,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: