The Saker: Pro-Oekraïens, maar Anti-Nazi

the-saker:-pro-oekraiens,-maar-anti-nazi

17-06-22 04: 22: 00,

Door Batiushka voor de Saker Blog

Ik heb gemerkt dat er een paar recensenten zijn van de Speciale Operatie in Oekraïne die haar alleen maar lijken te steunen omdat ze racistisch, anti-Oekraïens zijn. Laat het duidelijk zijn dat dit niet het geval is voor de overgrote meerderheid van de voorstanders. En het is zeker niet het geval met de overgrote meerderheid van de Russische strijdkrachten die bij de operatie betrokken zijn. Als u bijvoorbeeld video’s bekijkt van gevangengenomen of actieve Oekraïense troepen, spreken zij zich vrijwel allemaal uitsluitend in het Russisch uit. Het is waar dat de voormalige premier, Dmitri Medvedev, enkele dubbelzinnige opmerkingen heeft gemaakt over bepaalde Oekraïners, maar hij had het niet over alle Oekraïners, zoals wij hieronder uitleggen.

Feit is dat Russen en Oekraïners etnisch één zijn, het zijn broeders en zusters, allen Oost-Slaven en ook vrijwel allen orthodoxe christenen van cultuur. Dit is met name de reden waarom de Russische strijdkrachten hun uiterste best doen om geen schade toe te brengen aan burgers of civiele infrastructuur.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: