The World Hoax Organisation: Monkeypox noodsituatie? – commonsensetv.nl

the-world-hoax-organisation:-monkeypox-noodsituatie?-–-commonsensetv.nl

16-06-22 10:08:00, Staat van alarm vanwege monkeypox?

De WHO roept de welwillende experts bijeen om te mee te doen aan de volgende crisis. Een extra stok achter de deur om het klootjesvolk te laten gehoorzamen kan nooit kwaad.

De vraag aan de selectief geselecteerde experts: “Moet Monkeypox als een wereldwijde noodsituatie worden uitgeroepen?”

De wannabe wereldregering heeft niets liever dan noodtoestanden, mondiale bedreigingen voor de volksgezondheid en nooit uitkomende rampen zoals de levensgevaarlijke klimaatverandering die ons allemaal uit gaat roeien als we niet heel snel in electrische auto´s gaan rijden en insecten gaan vreten in plaats van biefstuk.

Tijdens noodtoestanden kun je extra druk en macht uitoefenen op de bevolking.

Noodsituaties en alarmtoestanden zijn prachtige instrumenten om dingen te realiseren die je onder gewone omstandigheden niet voor elkaar krijgt. En het allermooiste is dat mensen je als makke lammetjes gehoorzamen omdat het “om onze gezondheid gaat”.

De directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, die nog steeds achter een microfoon staat in plaats van achter de tralies, zei dinsdag dat hij had besloten om het noodcomité op 23 juni bijeen te roepen omdat het virus zich recent ‘ongebruikelijk’ heeft gedragen door zich te verspreiden in landen ver buiten delen van Afrika waar het endemisch is.

“We zijn van mening dat er ook een gecoördineerde reactie nodig is vanwege de geografische spreiding”, vertelde hij aan verslaggevers.

Er zijn nog geen gevallen gemeld sinds de jaren 70 dat het van mens op mens wordt overgedragen. Dat noemt men dan “zeer zeldzaam”

Er is al veel over gepubliceerd. Vooral in de jaren 2003-2004. In juni 2003 werd er voor het eerst een geval van de monkeypox geregistreerd in Amerika en daarna kwam de uitbraak van een handjevol besmettingen. (bron)

In vrijwel alle gevallen werden mensen ziek doordat ze een prairiehond als huisdier hadden of veel met prairiehonden in aanraking zijn geweest.

Deze prairiehonden hebben het weer opgelopen via andere tropische dieren.

Noodsituatie

Sorry, maar een beetje gezond wantrouwen jegens de WHO is op zijn minst gezegd, gepast en een heel goed idee. Dat hebben we geweten na ruim twee jaar WHO-terreur.

Zijn ze weer ergens op uit?

Er is al genoeg bekend over de monkeypox.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: