Apolut:ㅤDe ongewenste soevereiniteit (deel 2) | Door Angela Mahr

apolut:ㅤde-ongewenste-soevereiniteit-(deel-2)-|-door-angela-mahr

18-06-22 03: 53: 00,

Alle volkeren op aarde hebben recht op zelfbeschikking, dus ook de bevolking van Oost-Oekraïne. Deel 2/3.

Een standpunt van Angela Mahr.

Noot bij het artikel: Deze tekst verscheen voor het eerst in “Rubikon – Magazin für die kritische Masse“, waarvan Daniele Ganser en Hans-Joachim Maaz deel uitmaken van de adviesraad. Aangezien de publicatie onder een vrije licentie (Creative Commons) is gemaakt, neemt apolut deze tekst over in het secundaire gebruik en wijst er expliciet op dat de Rubikon ook afhankelijk is van donaties en steun nodig heeft. We hebben veel alternatieve media nodig!

In het eerste deel werd de voorgeschiedenis tot de huidige situatie in Oekraïne beschreven,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: