Dissident One:ㅤDr Peter McCullough over wereldwijde vaccinatieagenda: Covid vaccinatiedwang was lang van tevoren gepland! – DissidentNL

dissident-one:ㅤdr-peter-mccullough-over-wereldwijde-vaccinatieagenda:-covid-vaccinatiedwang-was-lang-van-tevoren-gepland!-–-dissidentnl

18-06-22 12:00:00,

Tijdens het onderzoek voor hun boek, “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex,” ontdekten cardioloog Dr. Peter McCullough en auteur John Leake dat het “systeem” door wereldleiders was klaargestoomd om vaccinatie de belangrijkste reactie op de COVID-19 pandemie te maken, meldt The Epoch Times.

“Dit was absoluut vanaf het begin af aan al aangekondigd,” zei McCullough. “In 2010 zegt Gates dat dit het decennium van de vaccins is. Later verkondigt Gates dat het rendement op investeringen van vaccins 20-op-1 is en beter is dan al het andere dat hij heeft gedaan.

“Het is duidelijk dat het systeem geprepareerd is voor een vaccin,” zei McCullough tijdens een recent interview met het programma “American Thought Leaders” van EpochTV.

McCullough verwees naar een bericht uit 2010 van Bill Gates op Twitter,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: