Dissident One:ㅤEerste klimaatlockdowns in Frankrijk: openluchtevenementen verboden wegens hitte – DissidentNL

dissident-one:ㅤeerste-klimaatlockdowns-in-frankrijk:-openluchtevenementen-verboden-wegens-hitte-–-dissidentnl

18-06-22 10:00:00,

Omdat het zo verschrikkelijk heet zou zijn, verbiedt Frankrijk openluchtevenementen. Blijkbaar mogen de mensen niet meer zelf nadenken en beslissen, maar hebben zij de wijze en goede staat nodig om te zeggen of zij naar buiten mogen gaan. In Frankrijk is Macron, de WEF-Young-Global-Leader, onlangs tot president benoemd na een zogenaamd eerlijke en democratische stemming. Niet afgeschrikt, gaat hij door met de globalistische agenda van Klaus Schwab, meldt Willi Huber.

In delen van Frankrijk worden temperaturen gemeten van rond de 40 graden Celsius. Dat is genoeg om de burgers te betuttelen die blijkbaar niet de straat op kunnen zonder de hulp van president Macron, die loyaal is aan het WEF. Dit alles maakt natuurlijk deel uit van de klimaatveranderingsagenda, die op basis van een vermeende “meerderheid” van de wetenschap beweert dat de door de mens veroorzaakte klimaatverandering ons bestaan bedreigt. Het onwetenschappelijke proces waarbij geen enkele kritiek of tegenadvies wordt toegestaan,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: