Dissident One:ㅤOekraïne verliest tot 1.000 soldaten per dag in Donbas, zegt topambtenaar – DissidentNL

dissident-one:ㅤoekraine-verliest-tot-1.000-soldaten-per-dag-in-donbas,-zegt-topambtenaar-–-dissidentnl

18-06-22 11:19:00,

Weet u nog, nog maar een paar maanden geleden, dat de MSM ons vertelde dat er een zeer reële mogelijkheid was dat Oekraïne Rusland zou verslaan? Voor het geval u het vergeten bent, hier zijn wat krantenkoppen van maart en begin april:

In feite fungeerden de Westerse MSM als cheerleaders voor de campagne van Oekraïne tegen Rusland, meldt Truthseeker. Ze werden geholpen door de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Blinken, die de BBC vertelde dat hij “ervan overtuigd was dat Oekraïne de oorlog met Rusland kan winnen.” Hij herhaalde zijn overtuiging nog maar enkele dagen geleden.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: